Jelenlegi hely

Csodaszép ingyenes maketteket tölthettek le a Kajla makett oldalról

Elindult a Hol vagy Kajla után a Kajla Makett is, ami gyakorlatilag egy játék is egyben. Persze itt nem csak 1 nyertes lehet, hiszen minden pályázó kap 3 db makettet.

20 csodaszép nevezetesség

20 Magyarországi nevezetességet találhatunk makett formájában az oldalon, amit ingyenesen le is tölthetünk,  otthon kinyomtathatjuk és megépíthetjük belőle az ország főbb nevezetességeit, de játszhatunk is. Ekkor postán igényelhetjük a 3 darabos makett csomagot ingyenesen, és erről fotót küldhetünk be, majd az elfogadott fotó után további 3 db makettet postáznak a gyerkőcnek, fődíjként pedig egy Teljes makett szettet nyerhetünk (A1 méretű Magyarország térképpel + 20 darab makettet hozzá). A játék 2020. június 16. -augusztus 20.-ig tart.

A játék mente

Először is válaszd ki a kedvenc nevezetességedet és kérd az ingyenes makett csomagot, amit postán küldenek neked. 

A Játékban való részvételhez és regisztrációhoz a Játékosnak a makettetösszeállítást egy rajzolt háttér elé helyezés után le kell fényképeznie, majd a weboldalon feltöltenie. A feltöltés során a Játékosnak meg kell adnia regisztrációhoz a nevét és az e-mail címét, illetve egy címet kell adnia a képnek. Ezután a beküldött kép egy jóváhagyási körön megy át, és csak ezután lesz elérhető a weboldalon, amiről a megadott email címen értesítést is kap a játékos. Azon Játékosok, akik feltöltöttek képet, és a kép megjelenítésre került a weboldalon, újabb ingyenes makett csomagot kapnak postán.

Alkoss csodát! Építsd fel kajlával Magyarország nevezettességeit

Makett lista ami közül választhattok:

1. Aggteleki Cseppkőbarlang
2. Fővárosi Állat-és Növénykert
3. Kecskemét, Cifrapalota
4. Egri vár
5. Esztergomi Bazilika
6. Gemenci erdő
7. Balatonboglár, Gömbkilátó
8. Hévízi-tó
9. Hollókő
10. Jáki templom
11. Hortobágy, Kilenclyukú híd
12. Kiskundorozsma, Szélmalom
13. Fertőrákosi kőfejtő14.Siklósi vár
15. Szarvasi Arborétum
16. Székesfehérvár, Országalma
17. Tákosi Református Templom
18. Tihanyi Bencés Apátság
19. Szolnok, Tiszavirág híd
20. Visegrád, Salamon-torony

Ha megkaptad vagy kinyomtattad a makettet, a fekete folytonos vonal mentén egyszerűen csak vágd ki, majd a szaggatott vonal mentén hajtogasd össze őket és indulhat is az építés. Akár az otthoni legót vagy bármilyen más építőjátékot fel lehet vele dobni. Ezen felül még letölthettek egy anya, egy apa, egy kislány, egy kisfiú és Kajla kutya makettjét is, és természetesen a teljes Magyarország térképet is hozzá.

Letölteni a meketteket és a játékra jelentkezni ITT TUDTOK!

Jó alkotást!

Makai Marianna - Kecskemétimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek:  „A nevetés gyógyít” témában

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek: „A nevetés gyógyít” témában

Pályázat típusa: Videó készítőKorosztály: 16 felettNevezési határidő: 2021. január 31.
Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! avagy karácsony újrafelhasználva

A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! Avagy karácsony újrafelhasználva

Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy a környezetünkért is tegyünk, sőt mindezt együtt is tehetjük a családdal, barátainkkal vagy kollégáinkkal. Kreativitással, előre tervezéssel csökkenthető az egyszer használatos dekorációk, csomagolások mennyisége. Ötletek, tippek, videók a képeslaptkészítéstől a karácsonyfáig!
Exkluzív ajándék az olvasóinak

Exkluzív ajándék az olvasóinknak

Sokat gondolkoztunk mi legyen az ajándék az olvasóinknak. Valami olyan, aminek igazán örültök, amit szívesen megosztotok, és ami nem terem minden üzletben (ugyebár a mai világban ilyen már nincs is J ) és amit Ti is tovább ajándékozhattok.
Ugrás az oldal tetejére