Jelenlegi hely

Öltözz ki! – Turizz otthonról, webshopból

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a kedvenc ruhadarabjaim szinte mind „second hand” holmik. Húgommal több mint két évtizeddel ezelőtt szabadultunk be először egy, akkoriban újdonságnak számító „turkálóba”, az Ady Endre utcai Reál Bálába, ahol élvezettel pakoltuk tele a kosarunkat az addig ritkaságszámba menő márkák egyedi, más minőségű cuccaival.

Azóta megszülettek a gyerekeink, de a használt ruhák élvezetéről nem mondtunk le.

Húgom a fővadász – különleges érzékkel nyúl a ruhák közé, és mindig talál valami kincset ‒ én pedig mindig is irigyeltem ezt a képességét, mert rájöttem, hogy nekem sem időm, sem érzékem nincs a turkáláshoz, még a fogasra kirakott, színek és fajták alapján szortírozott ruhák között sem.

Lánykorunk kedvenc turija, a már 30 éve működő Reál Használtruha bolt tulajdonosai, legnagyobb örömömre nemrég „Öltözz ki!” néven webshopot nyitottak! 

Ezt nekem találták ki!

Miért szeretem a webshopot?

  • Nem kell a tömegben tolongani, próbafülke előtt várakozni, hanem otthonról, kényelmesen vásárolhatok.
  • Céltudatosan válogathatok, nem kell „túrni”.
  • Non-stop nyitva tartás, bármikor, az éjszaka közepén is vásárolhatok.

Ám nem megszokott, hogy használt, vagy outlet ruhát is a netről, „látatlanban” rendeljünk. Felmerült bennem is pár kérdés ezzel kapcsolatban. Gulyás Móni, az „Öltözz ki!” tulajdonosa válaszolt.

Hogy találom meg a nekem tetsző, megfelelő méretű és minőségű ruhadarabokat?

 A webshopunkban nagyon jó a kereső funkció. A megfelelő kulcsszavakra biztosan releváns ruhákat dob fel a rendszer. Ezen felül nagyon részletes szűrő is működik: szűrhetünk nemek, életkor, ruhaszín, ruhafajta, márka (gyártó), ár, minőség (hibátlantól a jóig) és természetesen részletes méret szerint.

Boltban is meg tudjuk nézni a webshop ruháit?

A webshopban más a készlet, a bolti termékek nincsenek fent az oldalon. Azért van a webshop, hogy aki nem tud vagy szeret elmenni egy-egy jó cuccért, vagy képtelen ott turkálni, azaz célratörően vásárolna, ők kényelmesen, otthonról ki tudják választani a terméket.

A webshop kínálata hetente kétszer újul, érdemes gyakran visszanézni. Sőt, szeretnénk elérni a mindennapi feltöltést.

Milyen fajta ruhák kaphatók?

A kínálatban felnőtt és gyermekruhák és lábbelik nagy választékban kaphatók. Általában a szezonális ruhák vannak többségben – azaz így télen pulóverek, hosszúujjú felsők, kabát, csizma, téli kiegészítők – sál, sapka, de mindig van sportruházat és az alapruhatár kellékei – pólók, nadrágok, szoknyák. A stílust tekintve nagyon változatos az árukészlet, hiszen sokfajta márkát forgalmazunk.

A méretválaszték is nagy, de természetesen mindenből csak egy méret van, hiszen a használt és az outlet ruhák is egyedi darabok.

Most különösen sok kisgyermekruha, kiegészítő, cipő, sőt játékok kaphatók. Érdemes böngészni az anyukáknak.

Tényleg, pontosan mi a különbség a „second hand” és az „outlet” között?

Az outlet nem használt. A divatcégek outlet termékei ugyanúgy vadonatújak és hibátlanok, mint a hagyományos üzletben kapható darabok, de az adott márka kifutó kollekciójához tartoznak, amelyeket már nem tudnak első vonalas márkaboltokban eladni.

Mi mind az outlet, mind a használt ruhák esetében is a minden esetben a „hibátlan” vagy a „jó” jelzőt használjuk, ez a garancia arra, hogy használt ruháink is kiváló minőségűek.

Nem kockázatos a netről vásárolni ruhaneműt? Mi segíti a választást? Honnan tudhatom, hogy jó-e rám, tetszik-e a valóságban is?

A vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy mi csakis jó minőségű ruhákat forgalmazunk. Egyesével átnézzük, vasaljuk, lemérjük minden paraméterét (hossz, ujjhosz, derékbőség, stb.), és ezeket fel is tüntetjük a termék fotója mellett, csakúgy mint az anyagát, anyagösszetételt, színt, márkát, és még egy több mondatos leírással érzékeltetjük a vevővel az összképet is, hogy anélkül hogy kézbe venné a terméket, minél jobban lássa maga előtt. Ebben a jó minőségű, nagyítható fotók is segítenek.

 

Kockázat nincs, mert ha nem jó a méret vagy nem tetszik, 2 héten belül vissza lehet küldeni. A kért termék egyébként 2 nap alatt megérkezik. Ez a bolti vásárláshoz képest hátrány, de legalább kétszer örülhetünk az új szerzeménynek – amikor rátalálunk, és amikor megkapjuk.

Külön üzlet nincs, de átvevő pont a Reál használtruha üzlet Kaposváron az Ady Endre utcában, illetve Marcaliban és Nagyatádon levő boltok.

Milyen egyéb ajánlatotok van a webshop vásárlóinak?

Regisztrált vevőinknek minden vásárlás után jár hűségpont, amit bármikor le tudnak vásárolni. Tervezünk egy olyan újítást is, amikor valaki feliratkozik a hírlevélre, még a nyilvánosság elé kerülés előtt láthatja a termékeket, amelyek őt érdeklik.

Ha valaki tudja, hogy szerette ruhára vágyik, de nem tud neki választani, akkor kiváló lehetőség az Ajándékutalvány vásárlása.

Öltözzetek ti is az Öltözz ki! webshopból, szeretettel várnak benneteket!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!