Jelenlegi hely

Szülinapi zsúr a Desedán!

Ha szeretnétek egy emlékezetes születésnapot tartani a gyerekeknek nálunk a helyetek a Fekete István Látogatóközpontban! Természetes környezetben, játékos foglalkozásokkal és versenyekkel tölthetik a napot a vendégek. Hajókázás a Desedán és szabadtéri játékok, jó idő esetén a Vizi játszótér használatára is lehetőség van.



Mennyien férünk el?

Az esemény befogadó képessége 7-15 fő.

Mit fogunk csinálni?

A foglalkozás témája előre egyeztetés szerint bővíthető, alapja kézműves foglalkozás, ügyességi és ismeretterjesztő szituációs és csoportjátékok.

Mit vigyünk?

Az ünnepléshez szükséges eszközöket biztosítjuk. (Étkezési eszközök, dekoráció, fél liter üdítő fejenként, rágcsálni való (édes, sós)).
A tortáról az ünnepelt családja gondoskodjon. Ezeken felül, igény szerint egyéb élelmiszert szendvicset lehet hozni. Alkohol behozatala és fogyasztása tilos!

Mennyibe kerül?

A születésnap díjazása 1500 Ft / gyerek. Ez az ár tartalmazza a két és fél órás foglalkozást, beleértve a tortázás, illetve 7 fő esetén akár, tortázás a vízen, több résztvevő esetén az igény szerinti hajózás idejét is.
A gyermekek felnőtt kísérőinek a részvétel/belépés ingyenes, a folyamatosan jelen levő kísérők maximális száma 5 fő. Fizetés legkésőbb fél órával a zárás előtt.
A nyitvatartási időn való túlcsúszás felára 3000 Ft/20 perc

 

Várjuk szeretettel az ünneplőket!

 


Elérhetőségek:

Fekete István Látogatóközpont

Tel.: (20) 310 2639
e-mail: ustnorbert.smmi@gmail.com
web: deseda.smmi.hu
 

 

A kép forrása

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!